7.17.2014

Blog Sablon Cekilisi




Merhaba arkadaslar bugun farkli bir konuyla karsinizdayim sablon cekilisi varmis belki katilmak istersiniz diye dusundum :) E  diceksinizki Tuba senin derdin ne sablonla kafayi bozmussunuz diye ama gercekten arkadaslar super tasarimlar durduramiyorum kendimi bu tasarim olayi bendede fena bi hobi oldu  MorluMutfak sevgili Deryacim bilir zaten ufak tefek sablon tasarimi yapabiliyorum ama bence takibe almaniz gereken bir bloktur Amigurumuaskina :)

Saygilar  selametle kalin...

21 yorum :

  1. Çok mutlu oldum ne güzel yazmışsınız,çoook teşekkür ederim.. Sizin tasariminiza bayıldım,çok iyi bir çalışma olmuş,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim begenmenize gercekten cok sevindim :) sevgiler bizden...

      Sil
  2. Merhaba :) İade-i ziyarete geldim :) İyi ki de gelmişim hem sizin gibi sevecen bir blog yazarını tanımış oldum ay hemde çekiliş buldum :) Keşke ben de tasarım yapabilsem. En en istediğim şey ama maalesef :) Ay neyse ben de yarışmaya katılırım İnşAllah bana çıkar :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin sefa getirdin :) cok tesekkür ederim güzel sözcüklerin için, çekiliş içinde hadi hayırlısı bakalım kime kısmet :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Benim blogumun güzel şablon tasarımcısı.....Çok tatlısın :)Bende görüyorum çekilişler ama katılma gereği duymuyorum...Sen bana en güzelini yaptın zaten..:))Ki gerçekten çok beğeniyorum,Ellerine sağlık... Desteğin için tekrardan tşk ederim tubacım...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlu olman yeter benim için dünyalara değer arkadaşım :) asıl tatlı olan sensin tamammı :)

      Sil
  6. merhabalar,

    keşfettim geldim.
    bana da beklerim.

    sevgiler
    http://burcuaydn04.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosgeldin sefa getirdin :) geliyorum hemen :)

      Sil
  7. canım blogunu çok beğendim ve takibe aldım:) çekilşte bana da yer varmı :) bende beklerim sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar :) Iade-i ziyarete geldim, iyi ki de gelmisim :) Blogunuzu cok begendim, siz de iyi ki beni bulmussunuz :)
    Takipteyim :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Bu yazı tipini nasıl yapıyorsun :)

    YanıtlaSil
  10. Tubiş nerelerdesin Sesin çıkmıyor ya..???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım cok rahatsızım bel fıtığım kudurmuş durumda :(

      Sil
    2. Çok geçmiş olsun canım..

      Sil
  11. Mrb tubacım ;
    Benim blogumun güzel tasarımcısı, sana ne kadar tşk etsem azdır gerçi sen sürekli tşk etme diyorsun...ama senin sayende bu güzel duyguyu bende yaşadım blog yazmak her zaman yapmak istediğim şeydi ama cesareti senle buldum. En çok benimle ugraştın beceremeyip vazgeçtiğim anlarda bile her anlamda desteğini üzerimden çekmedin tuba yetiş dedigimde hemen yardıma hazırdın iyiki seni tanımışım.sana yine tşk ediyorum tanımadan ve görmeden sevilebilen ender insanlardan birisin senin sayende burdayımmm destegin için çoooookkk mutluyum kalbi güzelll insan 💖💖💖💖💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilmukabele Vildancım inan mahcup oldum bu güzel sözcüklerin hepsine cok teşekkür ederim cok mutlu ettin beni :)

      Sil

yorumlariniz fikirleriniz duzeltmeleriniz benim icin cok kiymetli simdiden tesekkur ederim...
gmail ve blogger hesabi olmayan degerli misafirlerim yorum bicimi seceneginden adi/url yazan yeri secip adi yazan yere isim yazip url yi bos birakip tamama basarak kendi isimleriyle yorum yapabilirler:)