tag:blogger.com,1999:blog-8765330303954970765.post8211398562485302854..comments2023-07-10T05:22:39.618-07:00Comments on Tarif Denince: Kirmizi Lahanada KolaylikAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/11601041279309532433noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8765330303954970765.post-48155254259072771992014-09-28T22:35:14.694-07:002014-09-28T22:35:14.694-07:00canım bir pratif bilgide ben vereyim , bilen biliy...canım bir pratif bilgide ben vereyim , bilen biliyordur belkide ama bilmeyenler için evde yemek için soğan doğradıktan sonra ellerde oluşan soğan kokusunu gidermek için ellerinizi tuz ile ovun . Ben sofralık tuzdan 1 çay kaşığı elime döküyorum ve sabun gibi elimi ovalıyorum sonra yıkıyoum . Kokudan eser kalmıyor . sevgiler dlkgzrhttps://www.blogger.com/profile/01314606342015967707noreply@blogger.com