E tabi lahana sarmamizdan bir susu arta kalan lahana kaldi ozellikle orta gobegi neden atalimki ya kapuska yada tursu yapicaz.
Israf haramdir.
- Beyaz lahana
- 100-150 gr kiyma
- 1 orta boy kuru sogan
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 1 tatli kasigi domates salcasi
- sivi yag
- 2 su bardagi kaynar su
Salcalarimizi ekledikten sonra cok ince dogradigimiz lahanalarimizi da ekleyip 5dk kadar kavurmaya devam edelim ve 2 su bardagi sicak suyumuzu ekleyelim ve kisik ateste 30dk pisirelim.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
yorumlariniz fikirleriniz duzeltmeleriniz benim icin cok kiymetli simdiden tesekkur ederim...
gmail ve blogger hesabi olmayan degerli misafirlerim yorum bicimi seceneginden adi/url yazan yeri secip adi yazan yere isim yazip url yi bos birakip tamama basarak kendi isimleriyle yorum yapabilirler:)