12.16.2013

Kirmizi Lahanada Kolaylik


Bende bu formulu bilmiyordum ama Amcamin hanimi Guler yengecim bana bu yolu gosteren kisi oldu bende sizle paylasiyorum
Resimdede goruldugu gibi patates soyacagi kullaniyoruz,ortadan ikiye boldugumuz Kirmizi lahanamizi patates soyacagiyla incecik kesebiliriz:)
Afiyet olsun....

1 yorum :

  1. canım bir pratif bilgide ben vereyim , bilen biliyordur belkide ama bilmeyenler için evde yemek için soğan doğradıktan sonra ellerde oluşan soğan kokusunu gidermek için ellerinizi tuz ile ovun . Ben sofralık tuzdan 1 çay kaşığı elime döküyorum ve sabun gibi elimi ovalıyorum sonra yıkıyoum . Kokudan eser kalmıyor . sevgiler

    YanıtlaSil

yorumlariniz fikirleriniz duzeltmeleriniz benim icin cok kiymetli simdiden tesekkur ederim...
gmail ve blogger hesabi olmayan degerli misafirlerim yorum bicimi seceneginden adi/url yazan yeri secip adi yazan yere isim yazip url yi bos birakip tamama basarak kendi isimleriyle yorum yapabilirler:)